Tarvitsetko viisumin Tsernobyliin tulemiseen?


  • 20/11/2014
  • Alex

Tarvitset voimassa olevan passin päästäksesi Ukrainaan, riippumatta siitä mistä olet kotoisin. Jotkin maat, eriityisesti Euroopassa sallivat vain henkillöllisyystodistuksella matkustamisen. Valitettavasti näin ei ole Ukrainassa. Passisi tulee olla voimassa. Saatat joutua lisäturvatoimien kohteeksi jos passisi vanhentumassa. On suositeltavaa että passisi on voimassa vähintään 6 kuukautta suunnittelemastasi paluu päivästä. Tätä katsoo etenkin kun viisumi vaaditaan.

Tarvitse voimassa olevatn  passin päästäksesi Ukrainaan, riippumatta siitä mistä olet kotoisin. Jotkin maat, eriityisesti Euroopassa sallivat vain henkillöllisyystodistuksella matkustamisen. Valitettavasti näin ei ole Ukrainassa. Passisi tulee olla voimassa. Saatat joutua lisäturvatoimien kohteeksi jos passisi vanhentumassa. On suositeltavaa että passisi on voimassa vähintään 6 kuukautta suunnittelemastasi paluu päivästä. Tätä katsoo etenkin kun viisumi vaaditaan.

Hyviä uutisia on se ettet tarvitse viisumia jos aioit pysyä Ukrainassa alle 90 päivää. Suurin osa vierailuista ovat alle kolme kuukautta, joten ei vaivaaa tästä. 

90 päivän sääntö pätee suurimpaan osaan länsimaista, kuitenkin suosittelemme tarkistamaan viissumivaatimukset kotimaallesi. Pientä vaihtelua voi esiintyä. Yleisesti, Ukraina on avoin ja helppo maa matkustaa. Jos omistat Andorran, Itävallan, Belgian, Kanadan, Kuuban, Kyproksen, Tšekin Tasavallan, Tanskan, Viron, Suomen, Ranskan, Georgian, Saksan, Kreikan, Unkarin, Islannin, Irlannin, Italian, Japanin, Kasakstanin, Korean (Etelä), Kirgistanin, Latvian, Liechtensteinin, Liettuan, Luxembourgin, Maltan, Monacon, Mongolian, Alankomaiden, Norjan, Puolan, Portugalin, Venäjän, San Marinon, Slovakian, Slovenian, Espanjan, Ruotsin, Sveitsin, Tajikistanin, Vatikaanin, Yhdistyneiden Kuningaskuntien, Yhdysvaltiojen & Usbekistanin passin sinulla ei pitäisi olla ongelmaa oleskella 90 päivään saakka ilman viisumia.

Niille jotka tarvitsevat viisumin päästäkseen Ukrainaan sinun tulee ottaa yhteyttä Ukrainan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi. Prosessi kestää yleensä enintään kaksi viikkoa joten älä jätä sitä viime tippaan. Kutsu joka vaaditaan viisumia varten annetaan automaattisesti Kiovan hotelleista. Muissa tapauksiassa OTA YHTEYTTÄ, me autamme sinua mielellämme viisumikutsun kanssa.