KONTAKT

Grundandet av CHERNOBYLwel.come: Resan som förändrade mitt liv

Denna resa började så som din resa kommer börja - fast 2008. Jag var endast en turist, en siffra, statistik. Att besöka Tjernobyl-zonen under 2 dagar var en livsförändrande upplevelse för mig. Och det var inte så lätt som det låter. Min rädsla var något större än den ursprungliga spänningen - och för mitt skydd packade jag några extra saker: en andningsskydd och en blysuspensoar. Jag måste skratta när jag nämner detta för människor.

Från det ögonblick jag kom ut ur turistbussen i spökstaden Pripyat och doftade vinterluften, kände atmosfären, sa jag genast till mig själv, att jag måste komma tillbaka hit igen, om och om igen. Att etablera ett specialiserat resebolag var en dröm som kom i uppfyllelse - för att jag skulle kunna fortsätta besöka zonen och visa att det är äkta skönhet för andra.

Att bli Nr. 1

Och här är vi nu efter 10 år och med över 10 000 kunder ser det ut som om vi på CHERNOBYLwel.come gjorde ett bra jobb. Vi växte både i kvantitet och viktigare i kvalitet. Att introducera i genomsnitt upp till 10 innovationer per år till våra turer hjälpte oss att bli nr 1 attraktion i Kiev-regionen på TripAdvisor. För fjärde året i rad har vi fått utmärkelsen. Men det handlar inte om medaljer och statistik. Du, kära läsare, är inte ett nummer på ett styrkort för oss. Vårt jobb handlar om varje minut - från det ögonblick vi möter dig, tills det ögonblick vi ser dig lämna oss, man känner dig glad, överraskad, upphetsad, chockad, glad, ibland till och med tårar i ögonen efter en CHERNOBYLwel.come-turné. Och vi hoppas ni kommer igen.

Stanna i vår Tjernobyl-familj

Omedelbart efter en dag i Tjernobyl hör jag folk säga "jag måste komma tillbaka". Precis som jag gjorde år 2008. Du är välkommen att vara med i vår Tjernobylfamilj, som vanligtvis möts en gång om året på CHERNOBYLING-festivalen med ett fantastiskt program (håll dig uppdaterad - prenumerera på vårt nyhetsbrev). Via Tjernobyl Tour Operator Association kan du gå med i våra välgörenhetsarbeten för att nå ännu fler Tjernobyl Babushkas. Om du vill bära och ha ditt glödande "Tjernobyl äventyr" med dig hittar du våra kläder i radioProactive.me butiken och kan igen hjälpa Tjernobyl Babushkas med 1% av priset.

Tack för att du är bränslet till vår passion. Vi kommer alltid att vara trogen mot dig.

Dominik Orfanus
grundare av CHERNOBYLwel.come

Om du har en idéer, dela gärna, fråga eller tag helt enkelt kontakt, skriv till mig direkt här:

CHERNOBYLwel.come grundläggande värderingar

Passion

Vi vill att våra kunder ska bli kär i denna plats som vi blev, och vi delar samma grad av passion för dem.

Passion (för Tjernobyl och kund)

Warm hearts

Vi behandlar kunder som en del av vår familj och vi är inte bara hjälpsamma, vi behandlar dem alltid med kärlek och vi försöker att inte ta saker personligen.

Varmt hjärta, lugna känslor

Helpfulnes

Vi delar vår framgång med människor som inte har haft samma tur som oss - till exempel Tjernobyls babushkor

Hjälpsamhet

Creativity

Vi älskar vad vi gör, vi har kul, vi hittar nya kreativa sätt att erbjuda våra tjänster till fler människor.

Kreativitet

Growth Mindset

Vi behandlar alla hinder och problem som lektioner som hjälper oss att bli bättre för varje dag.

Inriktning på tillväxt

CHERNOBYLwel.come garanti

100% pengarna tillbaka garanti
*för detaljer, se Villkor

CHERNOBYLwel.come kundstatistik år för år...

CHERNOBYLwel.come kontor


EU Huvudkontor
+421 902 654 876 (MON - FRI 9:00 - 17:00) [email protected] +421 902 654 876 X a.s.

Valachovej 1 
Bratislava 841 01 
SLOVAKIEN 
REG.NUMNER: 35 742 089 
VAT TAX NUMMER: SK2021404451 
Registrerat i OS Bratislava I, part Sa, no. 1668/B

Kiev Huvudkontor
+380 99 051 9999 (07:30 - 20:30) [email protected] +380 99 051 9999 CHERNOBYLwel.come
ТОВ “ЧОРНОБИЛЬвел.ком ”

Saksahanskogo 147/5 (front door #2, floor 2, apartment 18) 
Kyiv, 01032 
UKRAINE 
ID NUMBER: 41208586

England
0800 001 5322 TOLL FREE [email protected] Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come UK 

Linon Digital 
Southgate Business Centre 
32 Gillygate, Pontefract 
West Yorkshire 
WF81PQ 
United Kíngdom

Tyskland
+421 902 654 876 [email protected] Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come - Tschernobyl Reisen 

Windscheidstr. 18 
10627 Berlin 
Tyskland

USA
1 844 55 66 313 TOLL FREE [email protected] Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come America 

P.O. Box 8610 
83002 Jackson 
Wyoming, USA

AVDELNINGAR


B2B och FÖRSÄLJNING
Gabriel Antal
+421 908 531 313 [email protected]
PERSONAL
Karina Ovsiankina
+380 99 051 9999 [email protected]
MARKNADSFÖRING & PR
Ľudmila Martinická
+421 902 654 876 [email protected]

CHERNOBYLwel.come laget

Nataly

He will immerse you into the depths of the Chernobyl Exclusion Zone, take care of you and provide mental and emotional perception, atmospheric character, uniqueness and unforgettable of every yours day in a place, where time has stopped its course. BTW, don't be afraid of his third eye. It's definitely not the result of visiting the Zone!

Max Max Immersion
Olya

Tereza är den yngsta medlemmen i vårt team som alltid är angelägen att hjälpa människor i alla situationer. Hon är passionerad att möta olika kulturer och olika människor över hela världen. Hon kanske ser och låter ganska blyg, men hon är inte rädd för utmaningar och hon gillar att samla erfarenheter och bra minnen.

Tereza Lil T

En stolt far till 3 döttrar, en passionerad ishockeyspelare och tjernobylbesatt resenär, Startade Dominik CHERNOBYLwel.com 2008, efter sin första resa till Tjernobyluteslutningszonen. Hans bakgrund ligger i journalistik. Ja, meningarna på denna webbsida har skapats av honom - med grammatikfel! :)

Dominik Slavdrivare :)

En gång i tiden... var hon var en liten boll av energi, alltid leende. Maja älskar att resa runt jorden och en dag år 2011 gick hon in i zonen. Hennes hjärta stannade där. Hon älskar att resa och nu, särskilt i Tjernobyl. Hon är känd som en person som älskar att hjälpa till, skrattar mycket och gillar att fånga speciella stunder och platser.

Maja Kundnöjdhetsmagiker

Julia is the one who loves people and getting to know them. She loves exploring the zone and is also addicted to share it all with you. She loves to tell the stories about the zone and make you feel like you're wandering with an old friend, as she's very caring and friendly guide with who you'll feel like you know each other for years.

Julia The Caretaker

Once had seen "Chernobyl Diaries" her heart was frozen in fright. She totally couldn't sleep, eat and live. Those secrets must be found! Inspite of being filled with horror at the thought of going to the Chernobyl Exclusion Zone, Halina made a leap in the dark. She is waiting for you to open new mortal places together.

Halina Horror Lover
Yulia
Maryna
Michaela
Karina

PÅVERKAN


När du besöker zonen blir det aldrig samma sak igen. Både ditt liv och Tjernobylområdet kommer att förändras för gott. Tack vare dig kan vi bidra till att göra zonen till en bättre plats. Vi bidrar till Tjernobyl Babushkas, de själv-bosättare som återvände efter evakueringen för att tillbringa resten av sina liv i mycket, mycket enkla förhållanden, men på deras modersmål. Vi organiserar välgörenhet och städar upp turer, att du också är välkommen att gå med. Tack till dig stöder vi ekonomiskt Tjernobyls hundbehandlingsprogram (drivs av International Futures Fund), barn som drabbats av Tjernobyl efterdyningarna (cancer etc.) i Slavutych-staden (Ukraina), liksom sjuka barn i Slovakien via Dobry anjel NGO. Tack vare dig och dina Tripadvisor recensioner kan vi plantera träd i Tjernobyl-zonen och hjälpa därför moderns natur att hantera Tjernobylolyckan.

Chernobyl babushka icon
1% av resurspriset går direkt till stöd för Tjernobyl Babushkas. Tillsammans med din hjälp ger vi dem medicin, mat och hjälper dem runt huset.

Stöd Tjernobyl Babushkas

Chernobyl tree icon
För varje Tripadvisor-review planterar vi ett träd i Tjernobyl-zonen. Tillsammans hjälper vi zonen att återhämta sig.

Plantera ett träd i tjernobyl

Chernobyl dog icon
5% av NET-intäkterna betalas till barn med cancer genom nadering "Dobry Anjel" (Good Angel). Tack!

Tjernobyl hundprogram

VÅRA PARTNERS


KONTAKTA OSS