VÄLKOMMEN TILL TJERNOBYL

VÄLKOMMEN TILL ÄVENTYRET

VÄLKOMMEN TILL ODYSSEN

VÄLKOMMEN TILL KALLA KRIGET

VÄLKOMMEN TILL SPÖKSTADEN

Utforska Tjernobyl-zonen på 9 språk:
safety & comfort logo

Kostnadsfri utlåning av dosimetrar och andningsskydd. Dosimetrisk screening minst två gånger om dagen, andningsskydd, mikrobuss med luftkonditionering och Wi-Fi, nytt hotell

SÄKERHET OCH KOMFORT FIRST

Money back guarantee logo

Om du inte gillar turen, kommer vi att återbetala till fullo före slutet av turen

100% PENGARNA TILLBAKA GARANTI

All inclusive logo

Njut av expeditionen utan extra kostnader, gratis vykort, gratis t-shirts och en gratis biljett till Tjernobylmuseet

ALLT INKLUSIVE

10 years of passion logo

Ditt Tjernobyl-äventyr kommer att ledas av människor som älskar vad de gör. Sedan 2008

10 PASSIONERADE ÅR

Folkets röst

Shana Kanada
tripadvisor rating: 5.0
 • "Tjernobyluteslutningszonen var en otrolig plats och Tjernobyl.Välkomna turnégruppen var mycket tillmötesgående och engagerande samtidigt som vi ledde oss över...

  Mer
  Dániel Frankrike
  tripadvisor rating: 5.0
 • "Jag har alltid velat se denna plats, och TjernobylWel.com (e) uppfyllde min dröm. I denna turné kan du besöka de flesta saker som du kan tänka dig."

  Mer
  Edward Irland
  tripadvisor rating: 5.0
 • "Jag har alltid drömt om att gå in i Tjernobylkraftverket, och jag kunde bara göra det på denna turné. Jag har besökt uteslutningszonen två gånger nu, och jag tror inte...

  Mer
  Matthew USA
  tripadvisor rating: 5.0
 • "En av anledningarna till att jag valde Tjernobylwel.come är e-postkommunikationen innan resan var väldigt bra. Snabba vänliga svar och de hade inget emot att svara på mitt...

  Mer
  Yan Kina
  tripadvisor rating: 5.0
 • "Det är svårt att besöka en riktig ICBM-bas i något annat land runt om i världen. Så många saker att se och uppleva där. Man kommer säkert förstå hur nära vi utrotar...

  Mer

  Det är enkelt!

  Bokning
  Betala När Ni Kommer

  DIN TJERNOBYL-BESÖKAN GÖR EN SKILLNAD!

  Tjernobyl Babushkas
  1% av turpriset går direkt till stöd för Tjernobyl Babushkas. Tillsammans med dig ger vi dem mediciner, mat och hjälper dem med hushållskostnader.

  Stöd Tjernobyl Babushkas

  Chernobyl tree
  För varje Tripadvisor-granskning planterar vi ett träd i Tjernobyl-zonen. Tillsammans hjälper vi zonen att återhämta sig.

  Plantera ett träd i tjernobyl

  Dobry Anjel
  Med din hjälp stöder vi även Chernobyl-hundens kampanj organiserad av Clean Futures Fund.

  Tjernobyl hundprogram

  Träffa dina guider

  En riktig stalker och forskare i Tjernobyl-zonen, i flera år har Viki färdat hela uteslutningszonen, och besökt de mest ovanliga och mystiska platserna i Tjernobyl. Viki studerar kontinuerligt Tjernobyls historia, särskilt de lyriska aspekterna av tragedin. Tjernobylzonen är hennes stora kärlek.

  Viki Tjernobylstalker

  Hon är en av de människor som om du möter så känns det som du har känt henne i åratal. Din resa verkar som om du har träffat en mycket bra vän som du inte har sett på ett tag. Hon är väldigt glad, äventyrlig, kreativ och öppen. Hon blev kär i Tjernobyl året 2016 och sedan dess har deras kärlek varit ömsesidig.

  Tanya Tanya Solskens Guide

  Tjernobyl blev Kates andra hem i mitten av 2016. Var nära henne under turen och se upp för vargar, rävar och andra av Katies vänner. Hundarna som bor i zonen är hennes väktare, så försök att inte göra henne arg. Få henne som din guide och du kommer aldrig att glömma hennes enorma kunskap och svarta humor.

  Katka Pripyat FireFox

  Maria älskar att resa. Hon har redan besökt många ställen, men äventyrsandan lever fortfarande i henne, och hon fortsätter att utforska världen. Hon började på sin väg i Tjernobylområdet som turist förra året, men det här området har alltid varit en del av hennes liv. Familjens rötter finns där.

  Maria Tjernobyl utforskare

  En ung och modig person fylld av liv, energi och ett engagemang som tenderar att vara smittsamt. Hon är modig nog att gå ut från sin komfortzon till en annan typ av zon - uteslutningszonen :) Hon är djupt nyfiken på allt i världen är hon alltid beredd att dela sin kunskap med andra.

  Lara Lara Radiactive Blonde
  Olya
  Nataly
  Alex

  Julia is the one who loves people and getting to know them. She loves exploring the zone and is also addicted to share it all with you. She loves to tell the stories about the zone and make you feel like you're wandering with an old friend, as she's very caring and friendly guide with who you'll feel like you know each other for years.

  Julia The Caretaker

  REDO FÖR LIVETS TRIPP?

  'Vårt uppdrag är att ta dig tillbaka i tiden till en händelse och plats som förändrade mänsklighetens historia, på det mest levande och äventyrliga sättet. Vi tror att vi tillsammans kan göra turer till en livsförändrande upplevelse.'

  Dominik Orfanus
  grundare av CHERNOBYLwel.come

  CHERNOBYLwel.come är en officiell och certifierad arrangör av professionella tjernobylturer för att besöka området Tjernobyl i Ukraina. Vi specialiserar oss på Tjernobyl resor och turer; med ett utmärkt, allomfattande program med de bästa fotograferingsplatserna och en riktig äventyrlig upplevelse med historiska fotografier, artefakter och kläder samt modern teknik (t ex Drones, VR). Letar du efter en professionell guide och maximala säkerhetsåtgärder för din ultimata Tjernobyl-upplevelse till ett rimligt pris? Välj sedan en av våra äkta Tjernobyl privata turer, Retro Tjernobyl turer, djupgående Tjernobyl kraftverk och Pripyat turer, unika 2 dagars turer med boende i Tjernobyl.

  Med CHERNOBYLwel.come kommer du med hög säkerhet resa tillbaka i tiden till den kalla krigstiden och Sovjetunionen. Över 10 tusen inte bara "nöjda", men mer än nöjda kunder under våra 10 års drift är vårt bränsle för att kontinuerligt förbättra våra Tjernobyl-turer. Gå med i gruppen och bli en del av vår historia! 30 år efter Tjernobylkatastrofen är det nu enkelt och säkert att ta turer av Sovjetunionen 1986, besöka Pripyat och uteslutningszonen kring Tjernobylkraftverket. Se hur naturen har tagit över och övergrävt uteslutningszonen och upplev det här fantastiska stället för dig själv.

  Retro Tjernobyl Turer (hel dag)
  nu specialpris  €99/$119/£89/
  $139/£109/€119


  Vår Tjernobyl tur med en kommunistisk atmosfär tar dig tillbaka till 1986 när Lenin var en ikon och Tjernobyl och Pripyat var state-of-the-art sovjetiska städer. Denna dagstur visar dig det allra bästa i Tjernobyl-zonen, Pripyat och Duga-radaranläggningen på kortast möjliga tid. Inkluderat är en unik retro-bil som du kan köra och typiska kommunistiska uniformer som du kan bära för att ta bilder. Med 1-dagars Tjernobyl Turen upplever du den perfekta balansen av djupgående information om tjernobylolyckan och evakueringen och ett äventyr som alltid kommer att vara inpräntat i ditt minne. Allt detta ingår: vänlig guide, tillstånd, måltider, dosimetrar, kartor, vykort och MER.

  POPULÄRAST!
  2-dagars tjernobyltur €279/$329/£259/


  2 dagar i Tjernobyl är vår specialitetstur och för att verkligen få en känsla av området behöver du definitivt mer än bara 1 dag. Med 2 dagars Tjernobyl Tours kommer du att uppleva; Pripyat på djupet, Kopachi byn, Tjernobyl staden, Röda Skogen, Tjernobyl dockor, den nya sarkofagen över reaktornummer 4, kyltorn, övergivna tåg och mycket mer. På 2 dagar kommer du också att prata med de personer som fortfarande bor i Tjernobylutslagningszonen (de så kallade Tjernobyl-babushkas), besöka fiskelaboratoriet, det hemliga militära radarsystemet Duga (ryska hackspetten) och tillbringa en natt i Tjernobyl stadens lyxigaste hotell, vilket gör denna tur till något verkligen unikt. Allt ingår: vänlig guide, tillstånd, måltider, dosimetrar, hotell, kartor, vykort och mer

  Tjernobylwel.come researrangören tjernobyl turné i Ukraina

  Nyhet!

  Tjernobyl kraftverk och Pripyat Tours
  €429/$529/£389


  2 dagsturer är utformade för det bästa, mest djupgående, Pripyat-upplevelse för dem som älskar stadsutforskning och vill se kärnkraftverket i Tjernobyl från insidan. Den här extraordinära rundturen inkluderar en övernattning i staden Slavutych (den nybyggda staden för Pripyats ex-invånare) och tar dig igenom stunderna före, under och efter tjernobylkatastrofen så att du ser det som en sovjetisk medborgare gjorde. Att se distrikten och vad som hänt med den state-of-the-art sovjetiska staden Pripyat, besöker platser som fortfarande används, även efter evakueringen, som växthus, tvättstuga, pool, garage eller den hemliga militärfabriken Jupiter.

  Detta är den enda grupprundan där du kan utforska kraftverket som förändrade mänsklighetens historia från insidan: kontrollrummet för reaktornummer 2, underjordisk kontrollcenter, hydraulsystem för reaktor 3, ny sarkofag och mycket mer med maximala säkerhetsåtgärder!

  På några av Tjernobylkraftverket och Pripyat Tours kommer du att bli åtföljd av den tidigare biträdande borgmästaren i Pripyat Alexandr Esaulov och höra försthandshistorier om sitt liv i staden före tjernobylolyckan.

  Allt detta ingår: vänlig guide, tillstånd (zon och kraftverk), måltider, tåg, dosimetrar, säkerhetskläder och skor för inuti kraftverket, kartor, vykort och MER.

  Private Tjernobyl Tours från €129/$139/£119

  Att koncentrera Tjernobyl turen på exakt vad du vill se utan några andra äventyrare samtidigt som vi rör oss i vår egen takt är fördelarna med en privat Tjernobyl Tour. Du kan skräddarsy ditt besök för att fokusera på vilken del av Tjernobyl som är viktigast för dig, om besöker bara Pripyat kan det bli lättare att se en fördjupad bild av den övergivna staden och bilderna blir verkligen andetag. Om du går längre in i Tjernobylutslagningszonen eller Tjernobylens djurlivspottning är det mer din sak, vi kan lätt anpassa privata rundturer för alla krav du har. Privata tjernobylturer är utformade mestadels för små grupper, professionella fotografer, TV-personer och företagets teambuilding är nu bara ett klick bort från dig.

  Med CHERNOBYLwel.come privata turer kan du besöka kraftverket som bytte historia, även med ett utökat program. Om man ser nödstyrningsbunkeren där kontrollen efter olyckan inträffade kommer kontrollrummet för reaktornummer 2 och reaktorns nummer 3 kylsystem att göra dig till en av 0,1% av turisterna som besöker Tjernobyl och får chansen att se inuti Tjernobyl Kärnkraftverk. Det är verkligen en gång i livet. Allt detta ingår: vänlig guide, tillstånd (zon och kraftverk), måltider, tåg, dosimetrar, säkerhetskläder och skor (inom kraftverket), kartor, vykort och MER.

  Tjernobyl Tours - Ukraina

  Resan av din livstid börjar i Kiev, Ukraina, vanligtvis vid 8 AM (slutar runt 8-9 PM). Från plocka till att släppa, allt på turnén tas hand om, en enkel tur i historia och natur från experterna som älskar vad de gör. Och de är glada att visa Tjernobyl-zonens dolda skönhet för varje ny besökare. Inget behov av att betala några bokningsavgifter eller avbokningsavgifter. Vi kommer att leverera den ultimata Tjernobyl turnén för dig eller vi ger dig en 100% pengarna tillbaka garanti!