KONTAKT

Grundandet av CHERNOBYLwel.come: Resan som förändrade mitt liv

Denna resa började så som din resa kommer börja - fast 2008. Jag var endast en turist, en siffra, statistik. Att besöka Tjernobyl-zonen under 2 dagar var en livsförändrande upplevelse för mig. Och det var inte så lätt som det låter. Min rädsla var något större än den ursprungliga spänningen - och för mitt skydd packade jag några extra saker: en andningsskydd och en blysuspensoar. Jag måste skratta när jag nämner detta för människor.

Från det ögonblick jag kom ut ur turistbussen i spökstaden Pripyat och doftade vinterluften, kände atmosfären, sa jag genast till mig själv, att jag måste komma tillbaka hit igen, om och om igen. Att etablera ett specialiserat resebolag var en dröm som kom i uppfyllelse - för att jag skulle kunna fortsätta besöka zonen och visa att det är äkta skönhet för andra.

Att bli Nr. 1

Och här är vi nu efter 10 år och med över 10 000 kunder ser det ut som om vi på CHERNOBYLwel.come gjorde ett bra jobb. Vi växte både i kvantitet och viktigare i kvalitet. Att introducera i genomsnitt upp till 10 innovationer per år till våra turer hjälpte oss att bli nr 1 attraktion i Kiev-regionen på TripAdvisor. För fjärde året i rad har vi fått utmärkelsen. Men det handlar inte om medaljer och statistik. Du, kära läsare, är inte ett nummer på ett styrkort för oss. Vårt jobb handlar om varje minut - från det ögonblick vi möter dig, tills det ögonblick vi ser dig lämna oss, man känner dig glad, överraskad, upphetsad, chockad, glad, ibland till och med tårar i ögonen efter en CHERNOBYLwel.come-turné. Och vi hoppas ni kommer igen.

Stanna i vår Tjernobyl-familj

Omedelbart efter en dag i Tjernobyl hör jag folk säga "jag måste komma tillbaka". Precis som jag gjorde år 2008. Du är välkommen att vara med i vår Tjernobylfamilj, som vanligtvis möts en gång om året på CHERNOBYLING-festivalen med ett fantastiskt program (håll dig uppdaterad - prenumerera på vårt nyhetsbrev). Via Tjernobyl Tour Operator Association kan du gå med i våra välgörenhetsarbeten för att nå ännu fler Tjernobyl Babushkas. Om du vill bära och ha ditt glödande "Tjernobyl äventyr" med dig hittar du våra kläder i radioProactive.me butiken och kan igen hjälpa Tjernobyl Babushkas med 5% av priset. Tack vare din feedback har vi börjat brygga Chernobeer med ett helt nytt recept från en välkänd tjeckisk bryggexpert i två typer: ALE och IPA. Den magiska är att denna öl bryggs med "Tjernobyl" - malört, såväl som absinth, vilket ger den en speciell smak som du kommer att förälska dig i.

Tack för att du är bränslet till vår passion. Vi kommer alltid att vara trogen mot dig.

Dominik Orfanus
grundare av CHERNOBYLwel.come

Om du har en idéer, dela gärna, fråga eller tag helt enkelt kontakt, skriv till mig direkt här:

CHERNOBYLwel.come grundläggande värderingar

Vi vill att våra kunder ska bli kär i denna plats som vi blev, och vi delar samma grad av passion för dem.

Passion (för Tjernobyl och kund)

Vi behandlar kunder som en del av vår familj och vi är inte bara hjälpsamma, vi behandlar dem alltid med kärlek och vi försöker att inte ta saker personligen.

Varmt hjärta, lugna känslor

Vi delar vår framgång med människor som inte har haft samma tur som oss - till exempel Tjernobyls babushkor

Hjälpsamhet

Vi älskar vad vi gör, vi har kul, vi hittar nya kreativa sätt att erbjuda våra tjänster till fler människor.

Kreativitet

Vi behandlar alla hinder och problem som lektioner som hjälper oss att bli bättre för varje dag.

Inriktning på tillväxt

CHERNOBYLwel.come garanti

100% pengarna tillbaka garanti
*för detaljer, se Villkor

CHERNOBYLwel.come kundstatistik år för år...

CHERNOBYLwel.come kontor


EU Huvudkontor
+421 902 654 876 info@chernobylwel.com +421 902 654 876 radioPROactive a.s.

Valachovej 1 
Bratislava 841 01 
SLOVAKIEN 
REG.NUMNER: 35 742 089 
VAT TAX NUMMER: SK2021404451 
IBAN: SK3983300000002101016481 
SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX 
Registrerat i OS Bratislava I, part Sa, no. 1668/B

Kiev Huvudkontor
+380 (99) 326 05 20 info@chernobylwel.com +380 (99) 326 05 20 CHERNOBYLwel.come
ТОВ “ЧОРНОБИЛЬвел.ком ”

Saksahanskoho str. 147/5 (front door #2, floor 2, apartment 18) 
Kyiv, 01032 
UKRAINE 
ID NUMBER: 41208586

England
0-808-189-1312 TOLL FREE info@chernobylwel.com Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come UK 

Linon Digital 
Southgate Business Centre 
32 Gillygate, Pontefract 
West Yorkshire 
WF81PQ 
United Kíngdom

Tyskland
+421 902 654 876 info@chernobylwel.com Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come - Tschernobyl Reisen 

Windscheidstr. 18 
10627 Berlin 
Tyskland

USA
1 844 55 66 313 TOLL FREE info@chernobylwel.com Chernobylwelcome CHERNOBYLwel.come America 

P.O. Box 8610 
83002 Jackson 
Wyoming, USA

AVDELNINGAR


B2B och FÖRSÄLJNING
Maria Koczova
+421 911 349 768 maja@chernobylwel.com
MARKNADSFÖRING & PR
Michal Krajcir
+421 907 673 554 michal@chernobylwel.com

CHERNOBYLwel.come laget

Tereza är den yngsta medlemmen i vårt team som alltid är angelägen att hjälpa människor i alla situationer. Hon är passionerad att möta olika kulturer och olika människor över hela världen. Hon kanske ser och låter ganska blyg, men hon är inte rädd för utmaningar och hon gillar att samla erfarenheter och bra minnen.

Tereza Lil T

En stolt far till 3 döttrar, en passionerad ishockeyspelare och tjernobylbesatt resenär, Startade Dominik CHERNOBYLwel.com 2008, efter sin första resa till Tjernobyluteslutningszonen. Hans bakgrund ligger i journalistik. Ja, meningarna på denna webbsida har skapats av honom - med grammatikfel! :)

Dominik Slavdrivare :)

En gång i tiden... var hon var en liten boll av energi, alltid leende. Maja älskar att resa runt jorden och en dag år 2011 gick hon in i zonen. Hennes hjärta stannade där. Hon älskar att resa och nu, särskilt i Tjernobyl. Hon är känd som en person som älskar att hjälpa till, skrattar mycket och gillar att fånga speciella stunder och platser.

Maja Kundnöjdhetsmagiker

Ansvarig för planering, organisering och genomförande av aktiviteter för att säkerställa en smidig drift och utveckling av CHERNOBYLwel.come. Med en resenärs själ försöker Martin upptäcka ovanliga platser. Därför bestämde han sig för Tjernobyl direkt, och senare bestämde han sig för att hjälpa Tjernobylgemenskapen och sprida dess historia.

Martin Reaktorhanterare

Claire är en student i Tjernobyl, en designlärare och en praktiserande konstnär som är passionerad om uteslutningszonen. Hon är ständigt inspirerad av Tjernobyl och Pripyat och baserar mycket av hennes konstverk på denna fascinerande plats. Hon berättar gärna kom hennes många erfarenheter och hur stor CHERNOBYLwel.come är!

Claire Bombambassadör

Martin skriver strålningsdagböckerna för oss, där han förklarar fysiken bakom radioaktiviteten och alla "vetenskapliga" saker som du någonsin har undrat på. Han har en doktorsexamen i teoretisk högenergifysik. Så, åtminstone teoretiskt :) han borde veta vad han pratar om.

Martin Chefsforskare

Juraj, även kallad Jesus, är vår grafiska UX-predikant och ledare. De flesta marknadsföringsgrupperna tror att Juraj skickades av Gud själv och är den efterlängtade Messias. Trots att hans födelsedag inte firas på jul och han inte föddes av en jungfru Maria, utför han ibland mirakel.

Juraj Personlig grafikjesus

Michal blev kär i Tjernobyl strax efter sitt första besök 2015. Michal det grumliga vattnet i PR och drack från en vacker brunn full av radioaktivt vatten. Efter det första droppen muterades han till innehållshjälten och arbetar non-stop med att skriva ut texter til CHERNOBYLwel.come universum.

Michal Atomiska Innehållsmannen

Alltid glad och optimistisk, hon är fén på vår turverksamhet i Kiev. Hon möter dig för din turné med ett lysande leende, hon utstrålar mycket positiv energi under hela turen. Nastya är verkligen ägnat till att alla organisationsmoment går smidigt under dina resor.

Anastasiia Verksamhetsmastermind

Adam, en gång en vanlig kille, levde ett tråkigt liv, tills han gick till zonen och föll rätt in i den gamla reaktorn. Efter några dagar absorberade han en stor del av strålningen och muterades till ett fyrahandigt freak och gick med i vårt lag. När det är väldigt tyst på kontoret, kan du höra honom skriva och göra ljud som den berömda DUGA radaren.

Adam DUGA

Moyses kom till företaget som en total gröngöling av online marknadsföring. Hans starka tankegång och passion för att utforska kundens behov genom olika marknadsföringsverktyg gav honom värdefull kunskap. När han är i zonen älskar han att upptäcka radioaktiva hotspots och vi tror att det här är hur han ständigt laddas upp för nya utmaningar.

Moyses Radioaktiv vertygshackare

PÅVERKAN


När du besöker zonen blir det aldrig samma sak igen. Både ditt liv och Tjernobylområdet kommer att förändras för gott. Tack vare dig kan vi bidra till att göra zonen till en bättre plats. Vi bidrar till Tjernobyl Babushkas, de själv-bosättare som återvände efter evakueringen för att tillbringa resten av sina liv i mycket, mycket enkla förhållanden, men på deras modersmål. Vi organiserar välgörenhet och städar upp turer, att du också är välkommen att gå med. Tack till dig stöder vi ekonomiskt Tjernobyls hundbehandlingsprogram (drivs av International Futures Fund), barn som drabbats av Tjernobyl efterdyningarna (cancer etc.) i Slavutych-staden (Ukraina), liksom sjuka barn i Slovakien via Dobry anjel NGO. Tack vare dig och dina Tripadvisor recensioner kan vi plantera träd i Tjernobyl-zonen och hjälpa därför moderns natur att hantera Tjernobylolyckan.

1% av resurspriset går direkt till stöd för Tjernobyl Babushkas. Tillsammans med din hjälp ger vi dem medicin, mat och hjälper dem runt huset.

Stöd Tjernobyl Babushkas

Chernobyl tree icon
För varje Tripadvisor-review planterar vi ett träd i Tjernobyl-zonen. Tillsammans hjälper vi zonen att återhämta sig.

Plantera ett träd i tjernobyl

5% av NET-intäkterna betalas till barn med cancer genom nadering "Dobry Anjel" (Good Angel). Tack!

Tjernobyl hundprogram

VÅRA PARTNERS


KONTAKTA OSS