Delägarskap

Vi är på uppdrag att ta dig tillbaka i tid till en händelse och plats som förändrade mänsklighetens historia på det mest levande och äventyrliga sättet.


Efter 10 år och med över 10 000 kunder verkar det som om vi på CHERNOBYLwel.come har gjort en skillnad. Människor över hela världen talar nu om Tjernobyl som deras nästa äventyrssemester, de vet att det inte är riskabelt eller farligt att besöka och de tror att det blir en livsresa. Och de har rätt.

Grattis, du har hittat en partner för din Tjernobyl-resa. Vi vet hur svårt det är att lita på ett annat företag när du bygger en unik mosaik av destinationer för dina kära kunder. Full service, supervänliga utbildade guider, ansvar, maximal säkerhet åtgärder och ge dina resenärer en historia fylld med historiskt foto- och videobevis. Stort värde för ett pris som ger dig mer än tillräckligt med utrymme för din tillväxt.

Vi presenterar i genomsnitt upp till 10 innovationer per år till våra turer hjälpte oss att bli den mest uppskattade attraktionen i Kiev-regionen på TripAdvisor. För fjärde året i rad har vi fått utmärkelsen. Vi blev nummer 1 för utländska turister för sina Tjernobyl-resor i Ukraina med de mest avancerade säkerhetsåtgärderna och en 100% pengarna tillbaka garanti.

Men det handlar inte bara om medaljer och statistik. Kunderna är inte ett nummer på ett styrkort för oss. Vårt jobb handlar om varje minut - från det ögonblick vi möter dem, tills det ögonblick när vi ser dem gå, känner oss stolta överraskad , upphetsad, chockad, glad, ibland även med tårar i ögonen, efter en CHERNOBYLwel.come turné. Och hoppet att de kommer igen.

Vi är som en familj, och vi behandlar dig som en del av det. Våra priser är komplett, det finns aldrig en fångst eller vad du eller dina turister behöver betala extra för. Samtidigt är vi glada att kunna erbjuda dig extra tjänster om du vill ha eller behöver dem. Vi tar hand om allt från hämtning till avstängning och vi kommer gärna att marknadsföra ditt varumärke under hela turnén! Vi letar efter krävande partners av hög standard med bra referenser.

Om du vill vara en del av Tjernobyls arv, gör dina vänner och kunder glada, kontakta chefen för B2B-försäljningen, Maja Koczova på: [email protected]