KALASHNIKOV SKYTTETUR

i dina händer. Plus sniper och hagelgevär

En Legend

Hjärtslag som en trumma

Adrenalin

Maximal säkerhet, arméinstruktör

Proffessionellt

Vi tar hand om allt - från upphämtning till lämning

Full service

Pris för en halvdags Kalashnikov skjutning:
99 €
i dina händer. Plus sniper och hagelgevär

En Legend

Hjärtslag som en trumma

Adrenalin

Maximal säkerhet, arméinstruktör

Proffessionellt

Vi tar hand om allt - från upphämtning till lämning

Full service

1

Skjutbana

2

Instruktörer

3

typer av vapen

4

timmar

30

skott avfyrade

DEN HELIGA GRALEN AV AUTOMATVAPEN - KALASHNIKOV

Legenden lever! AK 47 är den mest utbredda maskingeväret världen över (cirka 100 miljoner av dem i världen). Och den som räknar de flesta olyckshändelserna. Du är välkommen att besöka ett av de få ställena i världen där du kan prova det lagligt och absolut säkert. Vårt privata skytteutbud med en professionell engelsk instruktör tar dig igenom en av de mest adrenalinspunna erfarenheterna på planeten.


Först lär dig om historia, användning av och hur man hanterar detta extremt effektiva gevär gjord av Mikhail Kalashnikov. Med en design på över 70 år kommer du att bli imponerad av kraften och enkelheten i detta överfallsgevär, som blev en symbol för Sovjetunionen. En demonterings- och instruktörshow / demonstration är bara början. Med 10 rundor på 50 avstånd, med instruktör som ropar bakom dig, känner du dig som en riktig soldat i träning. När du är klar kommer du att kunna använda någon Kalashnikov för försvar (vi hoppas att du aldrig kommer att behöva). Om 10 rundor inte räcker, var god att köpa mer med 1 kula = 3 euro.


För att ta din Kalashnikov upplevelse till en annan nivå har CHERNOBYLwel.come lagt till ytterligare två vapen med 10 rundor för att du ska försöka med i priset på turnén. Först en hagelgevär (över ett kortare avstånd: 10-20 meter) ger dig en snygghet av det mest effektiva försvaret i hemförsörjning, med styrkan att stoppa en angripare av en handfull kulor i ett skott. För det andra, en mycket speciell arbetande sniper rifle från andra världskriget kallas Mosina kommer att lämna dig mållös ... och kanske lite blåmärken på din axel också. Du kommer bli förvånad över det är eldkraft, ljud och noggrannhet. Inte undra på att sovjetiska snipare blev legender. Vi kan inte garantera att du blir en legend också, men det vi kan garantera är att den här turnén inte kommer att göra dig till en starkare man, det kommer att ge dig stunder som du aldrig kommer att glömma och minnena kommer alltid att öka dina adrenalinnivåer.


Om du verkligen är i vapen, kan vi ge skytte med ytterligare 5 typer vapen, inklusive AR 15 eller skeetskytte (jättekul!), Var och en för 50 eur extra med 10 kulor.

Vad du kommer att utforska:
• AK-47 Kalashnikov
• Prickskyttegevär Mosina (WW2)
• Hagelgevär
• Professionell skyttebana
• Ögon och öronskydd
• Pricktavla som souvenir
• Instruction och säkerhetsövningar
• Hämtning från din address i Kiev

Under coronapandemin har vi försäkrat oss om dig och dina reskamraters absoluta säkerhet genom att vi tillämpar försiktighetsåtgärder i paritet med flygbolagen. Dessa åtgärder innefattar bla temperaturkontroll, skyddsmask, handskar, handsprit, sanerade bussar och bilar,mm,mm. Tillsammans kan vi se till att ni kommer tillbaka hem tryggt, säkert och uppfyllda av fantastiska upplevelser. För mer information, läs gärna den här BLOGGEN. Denna turné organiseras av CHERNOBYLwel.kommen på begäran. Priset för privat tur (för 1 person) kan variera. Priset gäller för grupptur.

Kommande turer

Plocka START DAG
Personer:
99 1 = 99

VILL DU HA MER?

Ta ditt äventyr till nästa nivå med våra speciella turer

TVÅ-DAGARS GUIDAD TUR TILL TJERNOBYL

279 €

Detta är Turen med stort T, den bästa bland alla våra Tjernobyl turer, den ultimata upplevelsen.  Inkluderat finner ni den ‘obligatoriska’...

utforska

MISSILBAS TUREN

119 €

Året är 1971, det kalla kriget råder; Sovjetunionen bygger strategiska missilbaser över hela det ryska territoriet, Vitryssland, Ukraina och...

utforska

HEMLIGA TUNNLAR TUR

79 €

Under förberedelserna för världskriget under 30-talet bestämde generalsekreterare Josif  Vissarionovich Stalin och hans rådgivare att tåg...

utforska