TJERNOBYL RETRO TUR

"Jag har alltid velat se denna plats, och TjernobylWel.com (e) uppfyllde min dröm. I denna turné kan du besöka de flesta saker som du kan tänka dig."

Endast det bästa av Tjernobyl, Pripyat och Duga

Mest intressant

Respiratorer, dosimetrisk kontroll två gånger om dagen och gratis lån av Geiger-Muller räknare (dosimetrar)

Super säkert

Sovjetisk bilresa, uniformer, gamla fotografier och videor

Tillbaka i tiden

Från hämtning till avhämtning, inga extra kostnader

Full tjänst

Slutpris per person:
99 €
Nästa tillgängliga tur: 22.03.2019
Endast det bästa av Tjernobyl, Pripyat och Duga

Mest intressant

Respiratorer, dosimetrisk kontroll två gånger om dagen och gratis lån av Geiger-Muller räknare (dosimetrar)

Super säkert

Sovjetisk bilresa, uniformer, gamla fotografier och videor

Tillbaka i tiden

Från hämtning till avhämtning, inga extra kostnader

Full tjänst

1

dag att komma ihåg

3

dosimetriska kontroller

25

fantastiska sovjetiska stopp

150+

övergivna byggnader

200+

fängslande fotografier

RES TILLBAKA I TIDEN

Tjernobyl, Duga och Pripyat från ett unikt retroperspektiv för äventyrare som bara har en dag i sin kalender för Tjernobyl-upplevelsen. CHERNOBYLwel.come har uppgraderat det till officiella utflykter till Tjernobyluteslutningszonen genom att ge dig en tur i en sovjetisk stilbil, samtida foton av platser och gator, sovjetuniformer, krigsförsvarets civilförsvar och mest av alla tjernobylberättelser som verkligen kommer tar dig 30 år tillbaka i tiden. Överraskande fakta och berättelser som ger dig en inblick i en tid då världen var bara ett litet steg bort från en kärnkatalysator.

CHERNOBYLwel.come kommer att leda dig genom historien från början av Kiev med våra historia dokumentärer som kommer att stå i skarp kontrast till de nu övergivna gatorna och byggnaderna av det som en gång var en toppmodern sovjetisk stad - Pripyat, bara 3 kilometer från kärnkraftverket.

12 timmar totalt är packade med det bästa som Tjernobyl och Pripyat kan erbjuda. Du kommer att besöka exteriörer av övergivna byggnader, inklusive en swimmingpool, ett sjukhus, en skola, en dagis, en polisstation och en nöjespark, som kommer att följas av ett besök på Duga, den hemliga militära radaren. Detta, ett av de största militära objekten på planeten med dess legender och närliggande stad, kommer att ge dig chocker om den kalla krigetiden. Detta fullständiga paket, en dagstur till Tjernobyl med CHERNOBYLwel.come kommer att vara höjdpunkten för din vistelse i Kiev, Ukraina.

Programmet och de platser som besöks kan ändras på grund av de faktiska begränsningarna i Tjernobyluteslutningszonen. Att skriva in byggnader i Pripyat har tyvärr varit förbjudet sedan 2012.

Är det säkert ?

Våra utbildade guider leder dig ENDAST till icke hälsofarliga platser och rutter. Vi ser till att strålningsdosen som tas emot under 1 dag i Tjernobylområdet inte överstiger 3-4 mikrosiever (3-4% av säkerhetsnormerna för kärnkraftverk i EU), vilket motsvarar ungefär 4 timmar på en interkontinental flygning. Förutom våra maximala säkerhetsåtgärder kommer CHERNOBYLwel.come ta hand om alla dokument, tillstånd, transport, försäkring, matsal, kvalificerade guider och några överraskningar. Dessutom kommer vi att ge den mest djupgående, mest fotogena och mest äventyrliga resan till Tjernobyluteslutningszonen. Garanterat.

.
LÄS MER

DU HJÄLPER

https://www.chernobylwel.com/blog-detail/86/how-you-are-helping-chernobyl 1% av kostnaden går direkt till stöd för Tjernobyl Babushkas. Läs mer om våra välgörenhetsinsatser.
 För varje Tripadvisor-granskning planterar vi ett träd i Tjernobyl-zonen. Tillsammans hjälper vi zonen att återhämta sig. Läs mer
 Med din hjälp stöder vi barn med cancer, via välgörenhet Dobry Anjel. Tack så mycket! Läs mer

Kommande turer

Hittar du inget datum som passar? Hittar du inget datum som passar?

VILL DU HA MER?

Ta ditt Tjernobyl äventyr till nästa nivå med specialturer

TVÅ-DAGARS GUIDAD TUR TILL TJERNOBYL

279 €

Detta är Turen med stort T, den bästa bland alla våra Tjernobyl turer, den ultimata upplevelsen.  Inkluderat finner ni den ‘obligatoriska’...

utforska

MISSILBAS TUREN

119 €

Året är 1971, det kalla kriget råder; Sovjetunionen bygger strategiska missilbaser över hela det ryska territoriet, Vitryssland, Ukraina och...

utforska

Underjordisk URBEX Tur

79 €

Det är svårt att föreställa sig vad som händer under din dagliga promenad till jobbet. Vår underjordiska Urbex tur kommer dramatiskt öka ditt...

utforska

Träffa dina guider

En riktig stalker och forskare i Tjernobyl-zonen, i flera år har Viki färdat hela uteslutningszonen, och besökt de mest ovanliga och mystiska platserna i Tjernobyl. Viki studerar kontinuerligt Tjernobyls historia, särskilt de lyriska aspekterna av tragedin. Tjernobylzonen är hennes stora kärlek.

Viki Tjernobylstalker

Hon är en av de människor som om du möter så känns det som du har känt henne i åratal. Din resa verkar som om du har träffat en mycket bra vän som du inte har sett på ett tag. Hon är väldigt glad, äventyrlig, kreativ och öppen. Hon blev kär i Tjernobyl året 2016 och sedan dess har deras kärlek varit ömsesidig.

Tanya Tanya Solskens Guide

Tjernobyl blev Kates andra hem i mitten av 2016. Var nära henne under turen och se upp för vargar, rävar och andra av Katies vänner. Hundarna som bor i zonen är hennes väktare, så försök att inte göra henne arg. Få henne som din guide och du kommer aldrig att glömma hennes enorma kunskap och svarta humor.

Katka Pripyat FireFox

Maria älskar att resa. Hon har redan besökt många ställen, men äventyrsandan lever fortfarande i henne, och hon fortsätter att utforska världen. Hon började på sin väg i Tjernobylområdet som turist förra året, men det här området har alltid varit en del av hennes liv. Familjens rötter finns där.

Maria Tjernobyl utforskare

En ung och modig person fylld av liv, energi och ett engagemang som tenderar att vara smittsamt. Hon är modig nog att gå ut från sin komfortzon till en annan typ av zon - uteslutningszonen :) Hon är djupt nyfiken på allt i världen är hon alltid beredd att dela sin kunskap med andra.

Lara Lara Radiactive Blonde
Olya
Nataly
Alex

Tjernobyl från ditt perspektiv

Res ”med fingret” till platser som Ni snart kommer uppleva personligen