PRIVAT CHERNOBYL TUR

"En av anledningarna till att jag valde Tjernobylwel.come är e-postkommunikationen innan resan var väldigt bra. Snabba vänliga svar och de hade inget emot att svara på mitt ständiga flöde av..."

Vi utformar programmet tillsammans med dig för en ultimat upplevelse som uppfyller din budget

Skräddarsydd för dig

Tillgång till no-go-zoner, retrobilar, droner, en kraftverksutflykt, ett tillstånd för egen bil, valfri helikopter eller båtturer

Ingenting är omöjligt

Respiratorer, dosimetrisk kontroll två gånger om dagen och gratis lån av Geiger-Muller räknare (dosimetrar)

Super säkra

Hämtning och frakt på ditt hotell utan extra kostnad

Full service

Slutpris per person:
från 119 €
*Fler människor, roligare! Prisändringar med antal personer
Vi utformar programmet tillsammans med dig för en ultimat upplevelse som uppfyller din budget

Skräddarsydd för dig

Tillgång till no-go-zoner, retrobilar, droner, en kraftverksutflykt, ett tillstånd för egen bil, valfri helikopter eller båtturer

Ingenting är omöjligt

Respiratorer, dosimetrisk kontroll två gånger om dagen och gratis lån av Geiger-Muller räknare (dosimetrar)

Super säkra

Hämtning och frakt på ditt hotell utan extra kostnad

Full service

1 - 7

dagar från skymning till gryning

100+

platser att välja mellan

365

dagar om året

2 600

kvadratkilometer att utforska

ögonblick som tagits med din kamera

ENSAM I STADENS VILDMARK

Det finns inga ord att beskriva atmosfären, tomhet eller spänningen i att gå ensam på gatorna i spökstaden Pripyat. Du måste bara uppleva det. Om det finns något speciellt eller något mystiskt, hittar du det. Bara du eller din grupp, ensam och upplever dina egna Tjernobyl-dagböcker.

En privat rundtur till Tjernobyl uteslutningszonen (inklusive staden Pripyat) är en speciell tur som är utformad för individer eller grupper som vill utforska zonen i sin egen takt, med egna preferenser, på eget datum och med inga andra människor . Privata tjernobylturer är ofta valet av professionella fotografer, tv- / filmpersonal, personer som redan har varit i Tjernobyl och romantiska par (inte ett skämt!) Som vill smaka på något extra och resa tillbaka i tiden. För denna turné kan du också välja din tid, pick-up-punkt (från Kiev) och ditt eget val av vad du ska se i Tjernobyluteslutningszonen. Detta görs alla i komfort, med en vänlig guide och de säkraste vägarna. Privata turer tillåter besökare i Tjernobyl-zonen att se de platser som vanligtvis är dolda från de vanliga gruppturerna och att komma in i delar av staden Pripyat och uteslutningszonen som sällan ses på turer alls. Och du kan cherry-pick de platser du är intresserad av. Planerar ett besök med en drone, din egen bil, våra retrobilar, ditt företag, eller letar efter något extra som en helikopterflygning eller båttur? En privat Tjernobyl tur är det rätta valet där det uppenbarligen omöjligt blir möjligt.

Dessutom kan privata turer visa dig den andetagande Tjernobyl kärnkraftverk, inklusive kontrollrummet och tunnelbunken. Om du tror att du förtjänar en individuell och djupgående utflykt till Tjernobyluteslutningszonen med bara du ensam på äventyret, är det här rätt resa för dig.

Programmet och de platser som besöks kan ändras på grund av de faktiska begränsningarna i Tjernobyluteslutningszonen. Att skriva in byggnader i Pripyat har tyvärr varit förbjudet sedan 2012.

Är det säkert ?

Våra utbildade guider, Geiger-Muller-räknare (dosimetrar) och dosimetriska kontroller minst två gånger om dagen, garanterar att du är säker under hela din vistelse i Tjernobyl-zonen. Strålningsnivån i tjernobylutsläppszonen är i genomsnitt något högre än den naturliga bakgrundsstrålningen, dock kommer strålningsdosen som mottas under 1 dag i Tjernobyl och Pripyat inte att överskrida 4 mikrosververe (4% per dag av den dagliga kärnkraftverkssäkerheten normer i EU), vilket motsvarar ungefär 4 timmar på en interkontinental flygning. Medan du besöker Tjernobyl kraftverk, kommer du att dra nytta av maximala säkerhetsåtgärder. det finns en begränsad (icke-farlig) mängd beta-strålning närvarande. Förutom maximal säkerhetsåtgärd tar CHERNOBYLwel.come hand om alla dokument, tillstånd, transport, försäkring, matsal, kvalificerad guide och några överraskningar. Dessutom kommer vi att ge den mest djupgående, mest fotogena och mest äventyrliga resan till Tjernobyluteslutningszonen. Garanterat.

.
LÄS MER

DU HJÄLPER

1% av resurspriset går direkt till stöd för Tjernobyl Babushkas. Läs mer om våra välgörenhetsinsatser.
För varje Tripadvisor-granskning planterar vi ett träd i Tjernobyl-zonen. Tillsammans hjälper vi zonen att återhämta sig.
Med din hjälp stöder vi också Dobrý Anjel.

BOKA DIN TUR

Plocka START DAG
Plocka SLUTDAG
Personer:
INKLUDERA KRAFTVERKS UTFLYKTEN:
479 1 10 = 4790

VILL DU HA MER?

Ta ditt Tjernobyl äventyr till nästa nivå med speciella turer

MISSILBAS TUREN

119 €

Året är 1971, det kalla kriget råder; Sovjetunionen bygger strategiska missilbaser över hela det ryska territoriet, Vitryssland, Ukraina och...

utforska

Underjordisk URBEX Tur

69 €

Det är svårt att föreställa sig vad som händer under din dagliga promenad till jobbet. Vår underjordiska Urbex tur kommer dramatiskt öka ditt...

utforska

EKOT FRÅN VÄRLDSKRIGET tur

89 €

Kievs södra frontlinje skulle stoppa nazistiska trupper på väg för att erövra Sovjetunionen. Stora maskinpistolbunkrar med tunnelbanor byggdes...

utforska

TRÄFFA DINA GUIDER

En riktig stalker och forskare i Tjernobyl-zonen, i flera år har Viki färdat hela uteslutningszonen, och besökt de mest ovanliga och mystiska platserna i Tjernobyl. Viki studerar kontinuerligt Tjernobyls historia, särskilt de lyriska aspekterna av tragedin. Tjernobylzonen är hennes stora kärlek.

Viki Tjernobylstalker

Hon är en av de människor som om du möter så känns det som du har känt henne i åratal. Din resa verkar som om du har träffat en mycket bra vän som du inte har sett på ett tag. Hon är väldigt glad, äventyrlig, kreativ och öppen. Hon blev kär i Tjernobyl året 2016 och sedan dess har deras kärlek varit ömsesidig.

Tanya Tanya Solskens Guide

En ung och modig person fylld av liv, energi och ett engagemang som tenderar att vara smittsamt. Hon är modig nog att gå ut från sin komfortzon till en annan typ av zon - uteslutningszonen :) Hon är djupt nyfiken på allt i världen är hon alltid beredd att dela sin kunskap med andra.

Tania Lara Croft Tjernobyl Guide

Tjernobyl blev Kates andra hem i mitten av 2016. Var nära henne under turen och se upp för vargar, rävar och andra av Katies vänner. Hundarna som bor i zonen är hennes väktare, så försök att inte göra henne arg. Få henne som din guide och du kommer aldrig att glömma hennes enorma kunskap och svarta humor.

Katka Pripyat FireFox

Maria älskar att resa. Hon har redan besökt många ställen, men äventyrsandan lever fortfarande i henne, och hon fortsätter att utforska världen. Hon började på sin väg i Tjernobylområdet som turist förra året, men det här området har alltid varit en del av hennes liv. Familjens rötter finns där.

Maria Tjernobyl utforskare

En ung och modig person fylld av liv, energi och ett engagemang som tenderar att vara smittsamt. Hon är modig nog att gå ut från sin komfortzon till en annan typ av zon - uteslutningszonen :) Hon är djupt nyfiken på allt i världen är hon alltid beredd att dela sin kunskap med andra.

Lara Tjernobyls Croft Guide

Ursprungligen Kyivan, född i Sovjetunionen, Alex var alltid fundersam över den verkliga orsaken till Tjernobylkatastrofen sedan han var en skolbarn 1986. Mellan det året och gick han med i styrgruppen för CHERNOBYLwel.come: "The All Star Team", som han kallar det - Alex lyckades göra examen två gånger i liberal konst, bli antagen till Kyiv Bar och har studerat Engelska och Italienska.

Aleks Tjernobylprodigi

Tjernobyl från ditt perspektiv

Res med fingret till platser som du snart kommer att uppleva personligen!